Grill elektryczny Salamander
Salamander elektryczny
- materiał : stal nierdzewna chromowo-niklowa 18/10
- przeznaczony do pracy ciągłej
- idealny szczególnie do potraw, które do spożycia powinny być podgrzane i na powierzchni zapieczone.
W zestawie z rusztem i tacką ociekową na tłuszcz, idealny do półmisków do wielkości 63cm.- 1. poziom: w 240 sek. osiągamy temperaturę 194° C, - 2. poziom: w 240 sek. osiągamy temp. 138° C, - 2 letnia-gwarancja, - przeznaczony do używania także jako podgrzewacz, boczne ścianki zdejmowalne.
- materiał : stal nierdzewna chromowo-niklowa 18/10
- przeznaczony do pracy ciągłej
- idealny szczególnie do potraw, które do spożycia powinny być podgrzane i na powierzchni zapieczone.
W zestawie z rusztem i tacką ociekową na tłuszcz, idealny do półmisków do wielkości 63cm.- 1. poziom: w 240 sek. osiągamy temperaturę 194° C, - 2. poziom: w 240 sek. osiągamy temp. 138° C, - 2 letnia-gwarancja, - przeznaczony do używania także jako podgrzewacz, boczne ścianki zdejmowalne.
Nazwa produktu | Nr kat. | Opak. | Cena za szt. | Cena za opak. | Ilość | |
---|---|---|---|---|---|---|
Brak opcji dla tego produktu. |